Trainingen & Workshops

Je business intuïtie ontwikkelen

Intuïtie is de vaardigheid om met specifieke technieken snel en doelgericht concreet toepasbare informatie te verkrijgen. Iedereen kan dat leren. Functioneer jij op een hoog niveau in organisaties en geloof je dat het inzetten van intuïtie waardevol kan zijn, maar weet je nog niet precies hoe dit werkt in een zakelijke context? Dan is dit je kans om op ontdekkingsreis te gaan. In zijn trainingen reikt Bert Iedema enkele gestructureerde methodes en een groot aantal technieken aan. Daarmee kun je op elk gewenst moment praktisch toepasbare intuïtieve informatie verkrijgen over vrijwel elk zakelijk vraagstuk. De trainingen en workshops onderscheiden zich met name doordat ze op business en topmanagement vraagstukken zijn gericht en worden aangeboden door een docent met juist die kennis en ervaring.

Voorbeelden van deelnemers die tot nu toe een training Business Reading volgden: Voorzitter en lid RvC en RvT, CEO Family Office, DGA, Managing Partner Advocatenkantoor, CEO, Ondernemer, Notaris, Senior Director HR grote bank, Senior Consultant, Chief Information Officer, voorzitter Raad van Bestuur.

Aanbod Trainingen

icoon stats goud

Business Reading Basis

lees meer
icoon stats

Business Reading Gevorderd

lees meer
icoon zon

Business Reading Summercourse

lees meer

Wil je ook jouw
intuïtie ontwikkelen?

dit leer je in de trainingen en workshops

 • Hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken in een zakelijke context en wat het oplevert;
 • Hoe je zelf het onderwerp en moment kiest waarop je gericht gebruik maakt van je intuïtie;
 • Hoe je de intuïtieve ‘flits’ verlengt tot een informatiestroom van 15 minuten;
 • Hoe je de juiste vragen stelt en de verkregen informatie interpreteert;
 • Hoe je een live reading over een team- of organisatievraagstuk voor een cliënt verzorgt;
 • 40 intuïtie technieken (mentaal, visueel, auditief en energetisch) en hoe je die onder controle krijgt;
 • Met welke valkuilen je te maken krijgt, plus handige tips & tricks;
 • Hoe je effectief gebruik maakt van de honderden voorbeeldvragen en de podcasts.

Het boek: Intuïtie in de boardroom

Dit nieuwe boek van Bert Iedema is bedoeld voor toezichthouders, directeuren en managers in profit en non-profit organisaties. Ook consultants en coaches kunnen er hun voordeel mee doen. Het is één van de eerste boeken in dit genre voor deze doelgroep en biedt een schat aan nieuwe technieken om je intuïtie verder te ontwikkelen. De focus ligt op boardroomvraagstukken van grote(re) organisaties. Ook mensen met een al goed ontwikkelde intuïtie of die elders een intuïtie training hebben gevolgd halen met dit boek véél meer uit hun intuïtie. Dit ‘how-to’ boek is praktisch en bedoeld om zelf mee aan de slag te gaan. Alle beschreven intuïtie technieken worden gevolgd door gerichte oefeningen die je kunt toepassen op uiteenlopende organisatie- en teamissues.

 • Een gestructureerd raamwerk en stappenplan
 • 28 intuïtie technieken, plus diverse tip & tricks
 • 25 oefeningen en honderden voorbeeldvragen
 • Diverse online training tools en podcasts

Het boek komt binnenkort uit. Wil je op de hoogte blijven?

meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

melin’s view

Incompany trainingen op maat

Wil je met jouw team een training Business Reading volgen? Dat kan. Op basis van jullie wensen en specifieke vraagstukken wordt een training op maat worden ontwikkeld waarmee jullie team de tools en technieken krijgen aangereikt die in jullie ontwikkelingsfase en omgeving passen. Daarmee halen jullie veel meer uit je intuïtie en verbeter je de teamsamenwerking en de kwaliteit van jullie besluitvorming.

LEES MEER

Wil je ook leren hoe je
jouw intuïtie bewust
kunt inzetten in een
zakelijke context

Meer weten

Dit zeggen klanten over

Trainingen & Workshops

“Bert is creatief. Hij haalt kwesties die echt spelen goed boven water en stimuleert enthousiasme en openheid in de groep sterk! Algehele indruk is dat Bert cursussen knap en divers opzet. De integriteit van de onderlinge discussie was top. Levendig en iets om mee te nemen.”

Lid Raad van Commissarissen

“Ik heb al meerdere reading/intuïtie cursussen gevolgd. Bert onderscheidt zich door zijn nuchtere aanpak, echte verdieping in reading technieken en heldere uitleg, waardoor ik bij hem veel meer leer. Hij creëert  een veilig klimaat.”

Ondernemer

“Met Bert’s technieken is het alsof ik in mijn eigen hoofd zit rond te kijken.”

Voorzitter directie