Intuïtie in de boardroom

Doelgericht je intuïtie inzetten

Onder de douche of tijdens een wandeling heb je vast wel eens een spontane ingeving gehad. Een flits, een kort moment van helderheid, maar helaas meer dan dat was het niet. Je koos niet het moment, evenmin als het onderwerp, en de ingeving was vaag en kort. Je kreeg te weinig informatie om er iets concreets mee te doen. Zo heb je weinig aan je intuïtie. Met dit boek leer je hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen, hoe je toegang tot concrete informatie krijgt en hoe je die informatie direct kunt toepassen op zakelijke vraagstukken. Van jezelf of van een ander.

Intuïtie gaat recht op haar doel af en legt direct de kern van een zakelijk issues bloot. Het is magisch wat je te weten kunt komen over stakeholders, klanten, teams, projecten, allianties, verdienmodellen of binding met purpose. Intuïtie geeft antwoord op vragen als: Heeft deze investering potentieel? Waarom loopt dit team vast? Hoe krijg ik meer klanten? Welke fusie kandidaat past bij mij? Hoe doorbreek ik een patstelling met stakeholders? Hoe verhoog ik de effectiviteit van onze marketing? Er zijn geen grenzen. Intuïtieve informatie is snel, doeltreffend en klopt vrijwel altijd.

Een how-to book

Dit boek is bedoeld voor toezichthouders, directeuren en managers in profit en non-profit organisaties. Ook consultants en coaches kunnen er hun voordeel mee doen. Het is één van de eerste boeken in dit genre voor deze doelgroep en biedt een schat aan nieuwe, ultramoderne technieken om je intuïtie verder te ontwikkelen. De focus ligt op boardroomvraagstukken van grote(re) organisaties. Ook mensen met een al goed ontwikkelde intuïtie halen met dit boek véél meer uit hun intuïtie. Dit ‘how-to’ boek is praktisch en bedoeld om zelf mee aan de slag te gaan. Alle beschreven intuïtie technieken worden gevolgd door gerichte oefeningen die je direct kunt toepassen op uiteenlopende organisatie- en teamissues.

Het boek komt binnenkort uit. Wil je op de hoogte blijven?

meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Je business intuïtie    ontwikkelen met:

  • Een gestructureerd raamwerk en stappenplan
  • 28 intuïtie technieken, plus diverse tip & tricks
  • 25 oefeningen en honderden voorbeeldvragen
  • Diverse online training tools en podcasts